• رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان:
  • 120 شرکت و موسسه دانش بنیان در سال 1390 در این شهرک پذیرش شدند

  • ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۶

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: طی سال 1390 تعداد 120 شرکت و موسسه دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پذیرش شده اند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر محمود شیخ زین الدین به تشریح فعالیت ها و برنامه های این شهرک پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر بیش از 270 شرکت و موسسه دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند.

وی افزود: این شرکتها و موسسات به صورت هسته های فناوری در دوره رشد مقدماتی،  واحدهای فناوری مراکز رشد علم و فناوری و واحدهای فناوری در پارک علم و فناوری استان اصفهان- شیخ بهایی در این شهرک مستقر هستند.

رییس این مرکز علم وفناوری با بیان اینکه طی سال 1390 تعداد 120 شرکت و موسسه دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پذیرش شده اند، ادامه داد: در خصوص زمینه فعالیت این موسسات دانش بنیان می توان به طراحی و مهندسی، اپتیک و لیزر، نساجی و علوم الیاف، کشاورزی و محیط زیست، خدمات مهندسی، مواد و متالوژی، بیوتکنولوژی، برق و الکترونیک، شیمی و صنایع شیمیایی، ساخت و تولید، فناوری اطلاعات و ارتباطات، عمران و ژئوتکنیک، اتوماسیون و انرژی اشاره کرد.

شیخ زین الدین با اشاره به حمایت و بهره گیری از توانمندی های شركت هاي دانش بنیان مستقر در پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری گفت: این اقدام علاوه بر رفع نیاز صنایع، از طریق حمایت از نوآوری ها منجر به ایجاد و توسعه  فناوری ها و صنايع جدید شده و اشتغال را در پی خواهد داشت.

وی گفت: در قالب برنامه فناوری صنعت ساز تاکنون  26دانش فنی تجاری سازی شده در این شهرک با جذب سرمایه از طرف سرمایه گذاران علاقمند تبدیل به صنعت شده و بر اساس آنها کارخانه هایی در شهرک های صنعتی کشور ایجاد شده است.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به این که این شهرک با هدف بستر سازی و ایجاد زیرساخت های لازم برای رشد و گسترش شرکت های دانش بنیان، با ایجاد و بهره برداری از مراکز رشد واحد های فناوری و پارک علم و فناوری استان اصفهان- شیخ بهایی فعالیت خود را به عنوان اولین الگوی پارک ها و مراکز رشد در کشور، با ماموریت حمایت از شرکت های فناوري آغاز کرده است، گفت: تاکنون بیش از 275 ثبت اختراع داخلی از جمله دستاوردهای مهم واحدهای فناوری مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان می باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری هشتمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در سال جاری اشاره کرد و افزود: توجه وي‍ژه جشنواره به توسعه فن‌آفريني در بخش‌هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جامعه و همچنين شناسايي افراد خلاق، نوآور و فن‌آفرين در جامعه بسیار با اهمیت است.

شیخ زین الدین به ايجاد فضاي تعامل و همكاري در بورس فناوري و فرصت‌هاي سرمايه گذاري در ميان سرمايه گذاران و نوآوران در هشتمين جشنواره ملي فن‌آفريني شيخ بهايي اشاره كرد و گفت: اگرچه بحث ارزش گذاري، عرضه و فروش فناوري و ايجاد فضاي مناسب براي مذاكره هدفمند ميان نوآوران و سرمايه گذاران مستقر اقدامي نو به حساب مي‌آيد، ولي اعتماد صاحبان سرمايه براي سرمايه گذاري برروي ايده‌ها و فناوري‌هاي نو در جهت تجاري سازي نمودن آن‌ها به عنوان يك فعاليت اقتصادي سودآور، از مهم‌ترين اهداف در برپايي اين بورس است.

وی از کسب جايزه انجمن پارک‌هاي علمي آسيا (ASPA) در سال 2012 توسط شركت داده پردازی شعله آریا از شركت هاي دانش بنیان مستقر در پارك علم و فناوري استان اصفهان- شيخ بهايي و برگزاری کارگاه آموزشی بین المللی با موضوع "مدیریت پارکهای علم و فناوری (تفکر جهانی)" توسط مرکز منظقه ای توسعه پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری در اصفهان تحت نظر یونسکو (IRIS) و گروه همکاری های دولتی- صنعتی مالزی برای تکنولوژی برتر(MiGHT) به عنوان بخشی از دستاوردهای این مرکز علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان مستقر در سال جاری نام برد.

شیخ زین الدین حمایت از ساخت تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی توسط شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان مستقر در شهرک، همکاری در تامین تسهیلات برای تجاری‌سازی دستاوردها و دانش فنی شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان، گسترش ارتباط با صنایع و سازمان‌های اجرایی جهت معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های واحدهای فناوری مستقر در شهرک، تلاش در جهت افزایش اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از طریق جذب آنها در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان، افزایش بهره ‌وری و استفاده بیشتر از امکانات شهرک در راستای تولید محصولات دانش‌محور ملی بخشی از  برنامه های شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال جاری دانست.

 

تعداد بازدید : ۹۸۲      تاریخ: 1391/11/16

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت